Reklam

Muhteşem Dedirten Şaşırtıcı Gerçek Bilgiler

Merhaba, Yok artık dedirten şaşırtıcı gerçek bilgiler. Neler var neler işte sizlere şok edecek gerçekler. "Okuma süresi 2 dk"


Eğer bir insan 8 sene 7 ay ve 6 gün boyunca aralıksız bağıra bilseydi Bu bir kahveye Usta bilecek olan enerji eş bir enerji oluşturuldu.

Deniz kabuğundan dalga sesi falan gelmez sürekli olarak çoğu yerde söylendiğini aksine Deniz kabuğunu kulağımıza da yatağımızda duyduğumuz sesin nedeni kan basıncınız değildir deniz kabuğunun kıvrımlarına çarparak farklı şekilde yansıtılan ses Aslında çevremizdeki olan ses sesler deniz kabuğunun büyüklüğüne şekline ve içindeki kıvrımların yapısına göre belirli frekanstaki sesler güçlenir ve geri kalan sesler boğulur biz de etrafımızdaki çevresel sesin bu halini dalga sesine benzer şekilde duymuş oluruz.


Las vegas'taki kumarhanelerin hiç birisinde saat yoktur.

Yetişkin bir ayı bir at kadar hızlı koşabilir. Reklamların çoğunda gazetelerde ve dergilerde saat 10.00 onu göstermektedir.
Hapşırığını tutmaya çalışırsanız byununuz ya da kafanızdaki kan dolaşımı zorlayabilir ve kendinizi öldürebilirsiniz.

Eğer bir akrebin üzerine likör dökerseniz akrep delirecek ve kendini sokacaktır.
Bol bol su tüketmenin de yan etkisi mutluluktur yanlış okumadınız bol su tüketen insanlar daha mutlu olurlar ve bu suyun yan etkisidir.

Kıta isimlerinin hepsi aynı harfle başlayıp aynı harfle biter.
Üç renkli kedilerin hepsi dişıdir. Atlar bir ay kadar ayakta kalabilirler. Suudi Arabistan'da Bir kadın kocasına kahve yapmazsa bu boşanma nedenidir.
Kelebekler ayaklarıyla tat alırlar. Yataktan düşerek ölme olasılığı iki milyonda birdir. Soğuk su içmek cildi sıkılaştırır ve cildinizin daha parlak görünmesini sağlar. Yarım kilo bal yapabilmek için Arılar iki milyondan fazla çiçekten Bitki özü toplamak zorundadırlar.

Dünyada üretilen en pahalı Yapı yapımı için 150 milyar dolar harcanmış olan Uluslararası Uzay İstasyonu dur. Dünyanın en uzaktan çekilmiş fotoğrafı yaklaşık 6 milyar kilometre öteden çekilmiştir ve soluk Mavi Nokta olarak bilinir. Dünya üzerinde keşfedilmiş en dayanıklı canlı olan tardigrad vakumlu uzay ortamında 10 gün hayatta kalabilmektedir

Bir insan uzay boşluğunda tamamen korunmasız olarak en fazla 2 dakika hayatta kalabilir. Çin'deki hava kirliliği uzaydan görülmektedir, Çin Seddi uzaydan görülemez.
Dünya bir bowling topundan bile Daha pürüzsüzdür bowling topunu üzerindeki hissedilmeyen pürüzlerin aksine en yüksek dağ ile en derin Okyanus bile dünya yüzeyinin kalınlığının sadece 5 binde birini oluşturur.




Bu yazımın faydalı olduğunu düşünüyorsanız sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Teşekkür ederim.

Yorumlar

Popular Posts